Az MKB Perspektíva FIX: Olvassa el, miért éri meg váltani!

Üdvözlünk benneteket a legújabb cikkünkben, ahol a 2017. január 30-tól érvényes változással bevezetett MKB Perspektíva FIX Szolgáltatási Csomag kerül terítékre. Vele együtt járó mobil értesítések, bankkártya opciók díjmentessége és preferenciális díjazású szolgáltatások fognak itt szerepelni. Emellett, letudjuk fedni, hogy miért jár jól vele a hallgató, oktató valamint azon szerencsések, akik ezt a csomagot választják. Az MKB NetBANKár és az MKB MobilBANKár, valamint a Cash Claim Kft és a Max Loyalty Kft szerepe is áttekintésre kerül. Célunk, hogy minden létfontosságú információt átadjunk vele kapcsolatban, persze egy könnyű, közérthető és kicsit személyessé tett formában.

Az MKB Perspektíva FIX fő jellemzői – Kártyaadatok és Díjmentességek

Az MKB Perspektíva FIX fő jellemzői - Kártyaadatok és DíjmentességekMár hallottad, hogy az MKB Perspektíva FIX szolgáltatási csomagoddal mennyit spórolhatsz – de nézzük a részleteket! Elsőként, díjmentesen választhatsz MasterCard Standard PayPass HUF, MasterCard Standard HUF, vagy Visa Classic HUF bankkártyát. Miért is fontos ez?

Mert így minden napi vásárlásodért nem kell plusz költségeket fizetned, a bankkártya éves díjától kezdve. Továbbá, az MKB Perspektíva FIX garantálja, hogy a bankfióki ügyintézés, a bankkártya kiszállítása és a pótlás sem kerül semmibe. Egyszerűen fogalmazva: kevesebb költség, több megtakarítás. Az ilyen típusú kedvezmények kihasználása egyértelműen jó döntés a pénztárcád szempontjából. És ki ne szeretne annyi spórolni, amennyit csak lehet?

NetBANKár és MobilBANKár szolgáltatások – Kényelem mindenhol

Az élet rohan, és te rohansz vele? Az MKB NetBANKár és MKB MobilBANKár szolgáltatások a te tempódban mozognak! A banki ügyintézés soha nem volt még ilyen egyszerű. Online, a kanapé kényelméből, vagy útközben a mobilodról intézheted pénzügyeidet. Nincs több sorban állás, nincs több elszalasztott ebédszünet. Az MKB NetBANKár és MKB MobilBANKár szolgáltatásokkal reális időben követheted nyomon számlamozgásaidat, és teheted meg utalásaidat díjmentesen. És ami a legjobb? Mindkettő szolgáltatás havi díj nélkül érhető el a Perspektíva FIX csomag keretében. Azaz, nemcsak időt, de pénzt is megtakaríthatsz, miközben te irányítasz. A modern banki megoldásoknak köszönhetően pénzügyeid kezelése gyorsabb, mint valaha.

Preferenciális díjazású átutalások – Így spórolhatsz havonta

Gondoltál már arra, mennyit takaríthatsz meg, ha a bankod kedvezményeket biztosít átutalásaidra? Az MKB Perspektíva FIX csomag pontosan ezt kínálja: havonta az első négy HUF átutalásod preferenciális díjazású. Ez azt jelenti, hogy az említett átutalások olcsóbbak, mint a standard díjszabással történő utalások. Praktikusan ez azt jelenti, hogy a kisebb összegek átutalása sem fog a zsebedbe vágni.

Preferenciális díjazású átutalások - Így spórolhatsz havonta

Hozzáadott értékként, ha rendszeresen utalásokat indítasz – legyen szó számlafizetésről, vagy baráti kölcsönök visszafizetéséről – akkor ezek a megtakarítások hamar összeadódnak. Élj a lehetőséggel és használd ki ezt a csomagot a pénzügyi rugalmasság növelésére, amely hosszú távon jelentős megtakarítást jelenthet. Ne feledd, okos bankolással több marad a saját zsebedben!

Ingyenes ATM felvételek havonta – Tudja meg, hogyan működik

Készpénzre van szükséged? Az MKB Perspektíva FIX csomag két ingyenes ATM készpénzfelvételt biztosít havonta, összesen akár HUF 150,000 értékben. Ez azt jelenti, hogy búcsút inthetsz a magas ATM díjaknak minden egyes hónapban, megkönnyítve ezzel a készpénzhez való hozzáférésedet. A gazdálkodás sosem volt még ilyen egyszerű – és ilyen olcsó. Ráadásul, ha többször is van szükséged készpénzre a hónap folyamán, a Perspektíva FIX csomagod preferenciális díjakkal biztosítja a további felvételeket. Így nemcsak, hogy spórolsz az ATM használaton, de nyugodtan hagyatkozhatsz rá, hogy bárhol van szükséged rá, könnyen hozzájutsz készpénzedhez. A kényelem és megtakarítás kombinációja, amit ez a csomag kínál, arra ösztönöz, hogy okosabban és hatékonyabban kezeld pénzügyeidet.

Kinek éri meg igazán? – Eligibilitás és Időtartam

Kinek éri meg igazán? - Eligibilitás és IdőtartamAz MKB Perspektíva FIX csomag kifejezetten azok számára készült, akik a tudás megszerzésének és átadásának világában élnek. Legyen szó egyetemi vagy főiskolai hallgatókról, tanárokról, adjunktusokról, előadókról, mesteroktatókról, oktatókról vagy tudományos szakemberekról, ha az oktatási tevékenység része a mindennapjaiknak, ez a csomag számukra van. Emellett, azok a kormánytisztviselők.

Köztisztviselők és közszolgák is előnyöket élvezhetnek, akik havi rendszeres jövedelmüket a csomag keretében nyitott bankszámlára utaltatják. A csomag két éven keresztül biztosítja az előnyöket, utána automatikusan áttér a felhasználók az MKB Perspektíva szolgáltatáscsomagra. Ez idő alatt maximálisan kihasználhatják a csomag nyújtotta lehetőségeket anélkül, hogy külön értesítést kellene kapniuk a csomagváltásról. Szóval, ha a felsorolt kategóriák valamelyikébe tartozol, érdemes fontolóra venned ezt az opciót!

Különleges ajánlatok és kampányok – Ne maradj le róluk!

Az MKB Perspektíva FIX csomag nem csak hosszú távú előnyökkel kecsegtet, de időről-időre különleges ajánlatokkal és kampányokkal is megörvendezteti ügyfeleit. Tartsd szemmel a lehetőségeket! Egy korábbi kampány keretében például azok az új ügyfelek, akik a számlanyitást követő három hónapon belül a fizetésüket vagy nyugdíjukat erre a számlára utaltatták, visszakapták a havi díjat az első három hónapban. Ez azt jelenti, hogy lehetőséged van arra, hogy még többet takaríts meg, és kihasználd az MKB kínálta előnyöket. A Max Loyalty Kft-vel kötött partnerségünkön keresztül pedig további exkluzív kedvezményekre és ajánlatokra tehetsz szert. Ne feledkezz meg arról, hogy időnként érdemes felülvizsgálni a banki szolgáltatásokat, mert sosem tudhatod, mikor bukkan fel egy új lehetőség, amely még jobban megfelel az igényeidnek!